ΑΠΑΤΕΏΝΑΣ “ΔΕΣΠΌΤΗΣ”

Σε όποιον πιστεύει ότι τέτοιοι Άνθρωποι είναι επικίνδυνοι….. Κοινοποιήστε!!!

Αρχίζουμε από τα κάτω προς τα επάνω λοιπόν….
Στη μέση κεντρικό πρόσωπο της εικόνας….. :

Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής Πάσης Κύπρου και νέων Χωρών
κκ Ειρηναίος.
Κατά κόσμον Δημήτριος πιττάκης-Χρυσοδόντας
(αδελφός του Κωνσταντίνου Πιττάκη-Χρυσοδόντα Βουλευτού της Κυπριακής Δημοκρατίας)…
Πρώην Ταγματάρχης του Κυπριακού Στρατού.Ως ταγματάρχης ετέθη στην φρουρά του Μακαριωτάτου πρώην Πατριάρχου Ειρηναίου όπου και τον προχείρισε εις Διάκονον Διετέλεσε καθηγητής Θρησκευτικών (ενώ σπούδασε Νομικά???) ύστερα από Ε. Δ. Ε. Για Σεξουαλικη παρενόχληση και ασέλγεια όπου κι έπαυσεν. Στη συνέχεια καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση για απάτη του κοινού ποινικού κώδικα όπου παρακάτω θα παραθέσω σχετικό Άρθρο του Κυπριακού τύπου. Στη συνέχεια ήλθε εις Ελλάδα όπου και προχειρίστη Επίσκοπος από το δεξιά της εικόνας, τότε Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Γ. Ο. Χ κκ Ιάκωβον Γιαννακή.
Ο κκ Ιάκωβος διαδίδει (δεν είμαι σίγουρος) ότι κατόπιν Συνοδικής απόφασης, καθαίρεσαι τον κκ Ειρηναίο διότι απέκρυψε τα ως άνω γεγραμμένα από την αίτηση του προς ένταξη στην Ιερά Σύνοδό του. Φήμες λένε (ο ίδιος το είπε σε εμένα) ότι οι Θείες Λειτουργίες στα κατεχόμενα έγιναν από αυτόν και τους Όμοιους του.
Τέλος για κερασάκι Δηλώνει Νεοημερολογίτης ως Έξαρχος Νέας Αγγλίας & Καναδά της Κύπρου. Και χειροτονεί Επισκόπους εν Ελλάδι μια εκ των χειροτονιών του ο ΑΓΙΟΣ Καρπασίας και Αχαΐας και Εξάρχου Νέας Ιουστινιανής Πάσης Κύπρου και νέων χωρών κκ Χριστόδουλος….

Έρχετε συνέχεια….. Μείνετε συντονισμένοι!!!

Φυλάκιση σε… Σκαλιώτη «ιερέα»!